Particuliere skateramps

Wil je graag skaten in je eigen tuin? Of zoek je een rampje dat je overal mee naar toe kunt nemen? Hectik levert een aantal standaard skateramps en mini-ramps die perfect passen bij de wensen van de individuele skater. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leveren van zeer uiteenlopende specials. Skateramps geheel naar jouw wensen.

Vanwege de strengere veiligheidseisen zijn deze ramps alleen geschikt voor privé-gebruik. Bekijk hieronder al onze mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in een van deze skateramps? Neem dan contact met ons op.

 

Miniramps

Een productlijn van kleine tot middelgrote halfpipes die geschikt zijn voor beginnende tot zeer gevorderde skaters. Miniramps leveren op een beperkte ruimte een hoop mogelijkheden voor zowel beginnnende als gevorderde skaters.

Standaard ramps

Ben je op zoek naar een professionele kleine ramp voor particulier gebruik, dan kun je het beste terecht opde webiste www.skateboardramps.eu. Dit is onze lijn met skateramps van topmaterialen, computergestuurd gemaakt.

Check de website voor de modellen, bestelmogelijkheden en meer infomatie.

Specials

Naast de standaard ramps leveren we ook special ramps. Heb je een idee voor een vette ramp, maar heb je geen idee hoe je hem moet maken, neem eens contact met ons op! En hoewel onze core business bestaat uit het bouwen van skateramps kunnen we ook divers ander timmerwerk uitvoeren.