Particulier

Particulier

 

Voor particulieren hebben we een aantal standaard skateramps die uitstekend passen bij de wensen van de skaters. Onze sterkte ligt in de mogelijkheid om naast deze standaard ramps ook alle denkbare speciale skateramps te kunnen maken.

Vanwege de strengere veiligheidseisen zijn deze ramps alleen geschikt voor prive gebruik. Skateramps voor de openbare ruimte vallen onder strenge wetgeving.

Skateboardramps.eu-webshop

Ben je op zoek naar een proffessionele kleine ramp voor particulier gebruik, dan kun je het beste terecht op www.skateboardramps.eu.

 

Dit is een lijn met skateramps van topmaterialen, gemaakt met de nieuwste computergestuurde technieken.

 

Lees meer...

Miniramps

De miniramps is een productlijn van kleine tot middelgrote halfpipes die geschikt zijn voor beginnende tot zeer gevorderde skaters.

 

 

Lees meer...

Budgetramps

De productlijn "Budgetramps" is een kleine lijn skateramps die alleen geschikt is voor thuisgebruik. Deze ramps bieden de basis skatebaarheid voor een minimale prijs.

 

Lees meer...

Specials

Naast de standaard ramps leveren we ook special ramps. Heb je een idee voor een vette ramp, maar heb je geen idee hoe je hem moet maken, neem eens contact met ons op!

Hoewel onze core business bestaat uit het bouwen van skateramps kunnen we ook divers ander timmerwerk uitvoeren. Zie hieronder een aantal voorbeelden van specials.

 

Lees meer...